Εκ μέρους των Surfers4Life, μίας ομάδας συνεισφοράς με 200+μέλη που έχουν σκοπό να συνδημιουργήσουν έργα που έχουν θετικό και ουσιαστικό αντίκτυπο στους συνανθρώπους τους αλλά και να λειτουργήσει σαν μία πλατφόρμα εξέλιξης για τα μέλη τηs και προσωπικά,  είμαι ευγνώμων για την δράση και το έργο της "Τράπεζας Αίματος Δημήτρης Βλων". 

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ο χαμός ενός αδελφού, συναδέλφου, συμμαθητή,  συντρόφου και φίλου μπορούσε να φέρει τόση έμπνευση για αγάπη και αλτρουιστικό έργο και εξακολουθώ να μην μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε η μνήμη ενός ανθρώπου που αγαπήθηκε τόσο πολύ,  να τιμηθεί καλύτερα από το να σωθούν άλλοι άνθρωποι στο όνομα του. 
 
Ήταν πάντα χαρά και τιμή να συνεργάζομαι με την "Τράπεζα Αίματος Δημήτρης Βλων" και ανυπομονώ να βρω νέους τρόπους συνεργιών και συνεισφοράς με αυτή την φωτεινή ομάδα στο μέλλον. 
 
Τους εύχομαι καλή δύναμη στο έργο τους, αγάπη στις καρδιές τους, ευδαιμονία στα μυαλά τους και χαρά στις ψυχές τους κάθε στιγμή από τώρα και για πάντα. 
 
Είναι άνθρωποι σαν αυτούς που με κάνουν περήφανο να ανήκω στο ανθρώπινο είδος και για αυτό θα τους είμαι πάντα ευγνώμων.